Ruckus Hrzntl SBW

bigdog dogtag

Rods is al meer dan 7 jaar Ruckus partner.

EN al vanaf de start van hun partner programma is Rods een BIG DOG partner. Daarmee onderschrijft Rods maar ook Ruckus de kennis, kunde en mogelijkheden van elkaars producten en diensten.

Draadloos internet dat werkt

Sinds 2003 zet Ruckus de Wi-Fi markt op zijn kop met zijn Smart Wi-Fi producten. Ruckus specialiseert zich in het doorontwikkelen van Wi-Fi en heeft met behulp van talloze gepatenteerde technologiƫn een uitzonderlijke goede prijs/ kwaliteit verhouding bereikt. Ruckus levert oplossingen vanaf het stand alone access point tot aan high-end draadloze netwerken voor enterprises en carriers.

Waarom Ruckus?

Het ZoneFlex systeem van Ruckus is het compleet adaptieve Smart WLAN systeem dat uw klanten de kracht en de eenvoud biedt die ze zoeken:

  • True High Performance:  Dankzij technieken als ChannelFly en BeamFlex ontwijken de access points automatisch WLAN interferentie. Dit zorgt altijd en overal voor de beste Wi-Fi performance.
  • Ease of deployment and use:  ZoneFlex is volledig meshable en gemakkelijk en snel te installeren, configureren en uit te breiden.
  • Lowest Total Cost of Ownership: Ruckus biedt meer features en functionaliteiten ten opzichte van andere fabrikanten, terwijl er voor een netwerk vaak minder access points nodig zijn.

ruckus family shot low res

Interesse of vragen, laat het ons weten.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan.