Up to date houden van uw joomla website

We hebben de afgelopen maanden steeds vaker gemerkt dat ook onze servers het doelwit geworden zijn van hackers. Inbrekers die proberen om via de verschillende Joomla websites binnen te komen (misschien ook die van u dus).
Meestal is het doel om vanuit onze servers spam te versturen naar diverse (voor u en ons onbekende) mailadressen.

Tot nu toe hebben we elke aanval kunnen weerstaan binnen een paar minuten. Maar vaak was men binnen gekomen via een verouderde extensie binnen een Joomla website of de joomla versie zelf.

Omdat er inmiddels zoveel websites door Rods worden gehost kunnen we niet makkelijk met de hand bijhouden of alle sites helemaal up to date zijn en dus dat er geen beveiligings lekken zijn op de diverse websites. Kleine updates aan joomla werden al automatisch uitgevoerd, maar de rest moet handmatig doorgevoerd worden zodat meteen gecontroleerd kan worden of de update geen problemen oplevert voor de website. Daarom zijn we op zoek gegaan naar slimme tools en we denken die 1 gevonden te hebben.

website controleHet gaat om een tool die ons (en u indien gewenst) inzicht geeft in de updates die er voor een bepaalde joomla site nodig zijn. En die de updates zelfs voor ons kan uitvoeren daar waar nodig. Op afstand, vanuit onze mobiele telefoon of onze eigen computer. 

Dit garandeerd ons en u van het feit dat er geen bekende beveilingslekken zijn die al opgelost kunnen worden door het installeren van een update. De daadwerkelijke tijd die er door Rods nu aan besteed hoeft te worden is dan ook minimaal.

We gaan dan ook binnenkort een pakket aanbieden voor extra controle en veiligheid waarbij we in een all-in tarief van 9,99 euro per maand al uw websites onder controle houden, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. En indien er gebrerken of tekortkomingen geconstateerd worden, zullen we de oplossingen direct toepassen voor u. 

Wilt u meer informatie of persoonlijk advies? U kunt altijd vrijblijvend telefonisch contact opnemen met ons via 06- 51 14 31 09 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan.