home app02Camerabewaking

Camerabewaking is een nuttig middel om u zelf en uw bezittingen te beveiligen, tegen inbraak vernielingen en ongewenste gasten. Wij specialiseren in het draadloos aansluiten van deze digitale bewakingscamera's.

Camerabewaking kunnen alle gebeurtenissen in bewaakte ruimtes vastleggen. Dit gebeurt ‘live’ op b.v. een monitor en kan ook op een opslagmedium (recorder of PC) zodat er een playback functie is. Beelden kunnen tot een bepaalde periode worden opgeslagen. Dit kan geheel automatisch gebeuren, u heeft er geen omkijken naar!

axisBeelden van camera’s kunnen live worden bekeken op de recorder of een PC in het(thuis)netwerk, maar ook op afstand met elke PC met een internetverbinding of met uw smartphone.

Camerabewaking kan zelfstandig alarmen generen en deze als ‘Event’ vastleggen en melden door een sms of email. Wanneer b.v. beweging wordt gedetecteerd door een camera krijgt u een sms’je op uw telefoon en u kunt live bekijken wat er aan de hand is. Maar camerabewaking is ook goed met uw huidige inbraakbeveiliging te combineren.

Camerabewaking werkt preventief. Door bordjes of stickers wordt aangegeven dat ruimtes camerabeveiligd zijn. Dit is ook wettelijk verplicht als u later de beelden wilt gebruiken als bewijs! Een indringer weet dat zijn handelen wordt vastgelegd, maar ook dat eventuele voorbereidingen al zijn opgenomen en dat later een goede ‘recontructie’ mogelijk maakt.

Elke camera heeft zijn eigen toepassing, stel daarom samen met Rods uw doelen vast zodat het camera-ontwerp hierop wordt ingericht. Rods zal u hierin graag adviseren. Voor meer informatie neem contact op.

Axis camera

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan.