Wat is een digital coach?

Een digital coach kan u helpen om de digitale wereld te begrijpen, onder de knie te krijgen en onafhankelijk te gebruiken. Een digital coach is een onafhankelijke sparring partner, een klankbord, een sturende hulp in het digitale landschap. Een kennis en ervaringsdeskundige op het gebied van social media, tablets, digitale camera's, computers, software, telefonie, maar ook home automation (domotica), klokken, deurbellen, magnetron, ovens en digitale koffiezetters.

Waarom een digital coach?

Overal is tegenwoordig de digitale wereld om ons heen, zowel in onze professionele wereld als onze individuele wereld. Neem een projector die je maar niet aan de gang krijgt, of de app's (programmas) op de Ipad willen niet installeren, er moeten contactgegevens overgezet worden van de computer naar de huistelefoon (en liefst ook naar de mobiele telefoon). Al die digitale uitdagingen kunnen voor u of uw organisatie een obstakel zijn, maar voor de digital coach zijn deze momenten gesneden koek. Hij kan de oplossingen duidelijk en eenvoudig uit leggen, uw helpen in de uitvoering van die oplossing en vervolgens evt. een op maat gemaakt stappenplan op stellen. Het eindresultaat is altijd dat u de moeilijke ongrijpbare digitale wereld een stap dichterbij haalt, een stuk beter begrijpt en makkelijker uw weg weet te vinden in die onbekende wereld.

Voor wie een digital coach?

Eigenlijk voor iedereen, voor elk niveau, voor elke individue, en voor elke organisatie kan digtial coaching een meerwaarde hebben. De coach maakt zelf ook regelmatig gebruik van coaching, vaak via de digitale snelweg. Het is een manier om alle ontwikkelingen bij te blijven, maar nog meer is het bedoeld om de digitale ontwikkelingen eigen te maken, te borgen, bruikbaar te maken voor u als individu. Coaching wordt meestal op een 1 op 1 basis ingezit maar kan op een afdeling ook op kleine groepen gericht zijn.

Hoe werkt digital coaching?

Digital coaching wordt aangeboden op incidentele basis (op afspraak) of in een abonnementsvorm, dan spreken we van te voren een aantal uren per maand af op basis waarvan de coaching zal plaats vinden.

Interesse?
Benieuwd naar wat Rods als digital coach voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan.