home app06 Hardware / software

Wilt u een nieuwe computer kopen, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Een computer kopen is meestal een tijdrovende klus, omdat er zoveel verschillende modellen en mogelijkheden zijn.  Rods zorgt ervoor dat een nieuwe computer kopen weer gemakkelijk wordt. Wij komen bij u aan huis/kantoor om samen met u vrijblijvend te bekijken welke systeem(en) het beste bij uw wensen zou passen. Vervolgens krijgt u minimaal een drietal sytemen via een offerte aangeboden zodat u zelf een keuze kunt maken. Bij de offerte staan ook de specificaties van de computers duidelijk vermeld. Op deze manier is een nieuwe computer kopen weer makkelijk geworden.

De nieuwe computer zo snel mogelijk thuis afgeleverd. Voor de levering betaald u geen extra kosten. Tevens is er ook een mogelijkheid om de nieuwe computer bij u thuis te laten installeren. Voor de installatie aan huis rekenen we 2 uur. 1 Daarvan wordt gebruikt voor de voorinstallatie bij Rods en 1 voor de werkzaamheden bij u thuis/kantoor. Mocht er meer tijd mee gemoeid zijn voor onderstaande werkzaamheden uit te voeren zal dat niet in rekening gebracht worden.

Wat wordt daar allemaal voor gedaan:

  1. De computer zal aangesloten worden op uw monitor, toetsenbord en muis.
  2. De computer zal verbonden worden op uw bestaande internetverbinding.
  3. De mail zal ingesteld worden. (U dient wel over uw gegevens te beschikken van uw provider)
  4. Indien gewenst zullen de gegevens van uw oude computer zoals foto's, documenten, etc. overgezet worden op de nieuwe computer. (Max 8GB), Meer data overzetten kan uiteraard tegen een meerprijs uitgevoerd worden.

Een nieuwe computer kopen was nog nooit zo eenvoudig. Mocht u toch nog vragen hebben, neemt u dan telefonisch contact met ons op via tel: 06 511 43 109.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan.