Draadloos internet toegang gerealiseerd
Aan het begin van het campingseizoen 2004 is er op camping de Achterste Hoef een ultramoderne mogelijkheid tot communiceren bijgekomen. Alle bezoekers van de camping of het restaurant/terras kunnen gebruik maken van een aantal internetmogelijkheden.

Vast en draagbare computers
Zowel vaste als draagbare computers staan ter beschikking om eens lekker rond te surfen op het web. Je kunt zo even kijken wat de weersverwachtingen zijn, wat leuke, interessante evenementen of bezienswaardigheden zijn in de buurt, je e-mail even bekijken, of zelfs foto's van je digitale camera doorsturen naar het thuisfront.

Je kunt bij de receptie een kaartje kopen met je toegangsnaam en wachtwoord en dan kun je achter de PC of op de laptop aan de gang. Om het gemakkelijk te maken loopt er een teller mee om bij te houden hoeveel tijd je nog over hebt. Indien je je eigen laptop bij hebt, staan er ook alle gegevens op het kaartje waarmee je aan kunt loggen bij de hotspot van de Achterste Hoef.

De hotspot zelf is voorzien van een uiterst krachtige antenna waardoor alle hoofdgebouwen voorzien van draadloze ontvangst. Ook de direkte omgeving daarbuiten (bijv. terras) is gedekt door de WiFi signalen.

Mocht je meer willen weten, klop dan eens aan bij de receptie van de camping. Technische ondersteuning wordt uiteraard verzorgd door Rods.


Contactgegevens
Rods, Egyptische dijk 15, 5531 NE Bladel, 06 51143109, fax 08 42232494, ron@rods.nl
Banknummer 449512096 KvK-nummer 17161024 0000 Btw-nummer NL1416.47.711.B01
 
Camping de Achterste Hoef
Draadloze ontvangst mogelijk op camping de Achterste Hoef

Cambiance
Als eerste Cambiance camping wordt draadloos internet aangeboden

Rods
Heeft deze hotspot geraliseerd en zal deze technisch ondersteunen


Copyright © Rods. 17-Sep-2008