home app09 Media Center 

Tv kijken, onderbreken en opnemen. Dvd's bekijken. Uw favoriete muziek luisteren, foto's tonen en tv-programma's kijken. Alles op één plaats.

En die plaats is Windows Media Center, een heel pc-entertainmentsysteem in Windows 7. Geen wonder dat recensenten Media Center het verborgen juweel van Windows noemen.

Windows Media Center is beschikbaar in Windows 7 Home Premium, Professional, Ultimate en Enterprise.

Afbeelding van Windows Media CenterWindows Media Center in Windows 7 biedt oogverblindende visuele effecten en betere manieren om door uw bestanden te bladeren

Meer kijkplezier...

Windows Media Center ondersteunt meer algemene tv-standaarden en -tuners, zoals digitaal en HD. U kunt met deze toepassing nu ook meer populaire audio- en video-indelingen afspelen, zoals 3GP, AAC, AVCHD, DivX, MOV en Xvid. Ook de meeste AVI-, DivX-, MOV- en Xvid-bestanden worden nu ondersteund.

...minder wachten

Bent u het zat om door lange lijsten met tv-programma's of een gigantische muziekbibliotheek te bladeren? Met de nieuwe scrollfunctie gaat u supersnel naar de gewenste muziek en tv-programma's.

Prachtige nieuwe diavoorstellingen

Met de nieuwe functie voor diavoorstellingen kunt u elegante fotocollages met achtergrondmuziek maken. Perfect voor feestjes of familiebijeenkomsten. En kijk ook eens naar de gemoderniseerde diavoorstelling als schermbeveiliging.

Entertainment wanneer u wilt

Met Windows Media Center hebt u op uw pc toegang tot fantastisch entertainment. Met Thuisgroep kunt u al dat mediafraais delen met elke andere computer thuis waarop Windows 7 is geïnstalleerd. Dus als u een tv-programma hebt opgenomen op de pc in uw woonkamer kunt u dit kijken op uw laptop in de keuken. En als u een Xbox 360 hebt, kunt u ook opgenomen tv-programma's, video's en foto's van uw computer naar uw televisie zenden.

Nieuwe gadget, grotere voorbeelden

Een nieuwe Media Center-gadget. Hiermee kunt u snel video's bekijken en ziet u meer informatie over de nummers en tv-programma's. Een andere verbetering is het grotere formaat van de miniatuurvoorbeelden, maar de lijst is nog veel langer.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan.